Замовити інформаційний новинний портал. Скільки коштує?

заказать сайт, купить онлайн магазин, заказать онлайн, веб-дизайн студия, купить сайт, IT студия Галкина Сергея, web-design

Вам потрібне створення цікавого і зручного новинного або статейного веб-сайту? Наше IT студiя designer.biz.ua здійснює розробку інформаційних порталів та первинне наповнення контентом. У наших співробітників є досвід реалізації багатосторінкових інтернет проектів будь-яких видів (електронні ЗМІ, освітні та тематичні ресурси).

Особливості створення інфопорталов і склад базового пакета

При розробці подібних ресурсів особлива увага приділяється структуризації даних і зручності навігації. У процесі створення інформаційного ресурсу команда фахівців виконує наступний комплекс робіт:

  • Підготовка та узгодження з замовником технічного завдання.
  • Розробка ексклюзивної стилістики оформлення сайту.
  • Створення макета, верстка та інтеграція в обрану систему управління.
  • Додавання модулів і програмування функціоналу.
  • Розміщення проекту на хостингу, індексація та реєстрація в ПС.

Інформаційні портали розраховані на одночасний доступ багатьох користувачів, відповідно проводиться їх ретельна налагодження.

І найголовніше. Скільки коштує створення такого сайту.
Звичайно ж все залежить від функціоналу і складності сайту. Але у нас ціна стартує від 300 доларів США.

І це дуже доступна ціна на ринку. Адже у вартість входить: допомога в підборі домену, створення дизайну, верстка і установка на CMS, індексація в пошукових системах, підключення до Google Analytics

Замовлення на розробку новинних і тематичних ресурсів приймаються нашими фахівцями по телефону або безпосередньо на сайті через форму онлайн-заявки.