Комплексне створення корпоративних сайтів

Комплексне створення корпоративних сайтів

Вашої компанії потрібно офіційна веб-сторінка? СЕО-агентство DESIGNER.BIZ.UA надає повний комплекс послуг по розробці корпоративних сайтів і здійснює їх просування і технічну підтримку. Ми пропонуємо великий вибір готових рішень і створюємо оригінальні інтернет-ресурси, виходячи з цілей і завдань, поставлених замовником.

Склад послуг і вартість створення офіційної сторінки для компанії

Переважна частина корпоративних сайтів в інтернеті розміщена з єдиною метою – представницькою. Наш підхід до створення офіційних сторінок кардинально відрізняється від описаного. Ми розробляємо сайти, покликані залучати нових клієнтів, що працюють на зміцнення іміджу вашого бренду.

Ми використовуємо самі передові технології, що забезпечує масу переваг:

  • Адаптивність. Ресурс правильно відображається на екранах пристроїв будь-яких типів: комп’ютери, планшети, телефони, що функціонують під управлінням будь-яких ОС.
  • Оригінальний дизайн. Стиль оформлення вибирається і узгоджується з замовником.
  • Системи управління вмістом. Наші фахівці використовуються найбільш ефективні CMS, в тому числі потужну і популярну 1C-Bitrix.
  • Домен і хостинг. Розміщуємо створені нами сайти на обраному вами хостингу, а також готові запропонувати власний вигідний варіант.

DESIGNER.BIZ.UA приймає замовлення на розробку корпоративних сайтів через інтернет або за контактним телефоном. Розцінки на такі послуги у нас значно нижчі за середньоринкові показників, інформація про тарифи за запитом користувача.