Як поліпшити конверсію сайту в 2024 році

Як поліпшити конверсію сайту в 2021 році

Підвищення віддачі від інтернет-ресурсу можливо без істотного збільшення рекламного бюджету і навіть деякого його зменшення. СЕО-агентство DESIGNER.BIZ.UA пропонує послуги по поліпшенню конверсії сайту за рахунок його якісної доробки. Фахівці нашої компанії проаналізують контент, функціонал, каталог і запропонують план заходів. Точне його виконання гарантує постійну динаміку зростання числа дзвінків і замовлень.


Прийоми збільшення результативності веб-сторінок різних типів

Оптимізацію ресурсу з метою підвищення конверсії рекомендується проводити регулярно. Це дозволить перетворити цікавих відвідувачів в покупців, або в клієнтів, які виконують будь-які необхідні вам дії.

Для досягнення поставлених цілей для сайтів різних типів застосовуються різні прийоми:

  • Сайти-каталоги і інтернет магазини. Оптимізація спрямована на зниження кількості відмов від угод за рахунок поліпшення структури і якості контенту.
  • Landing Page. Максимально вигідне представлення продукту (послуги або товару), а також за рахунок регулярного оновлення текстової та графічної інформації.
  • Портали та корпоративні сайти. Вивчення цільової аудиторії і її сегментація, робота по підвищенню вартості середнього чека.

У процесі збільшення конверсії наші фахівці тестують оптимізуються сайти на предмет зміни показників. Такий підхід дозволяє визначити результативність вжитих заходів. Не пропустіть можливість поліпшити фінансову віддачу від вашого веб-ресурсу, замовте послугу на сайті або зателефонуйте за контактним телефоном. Команда DESIGNER.BIZ.UA готова приступити до роботи негайно.